Skip to content →

De la 0

Last updated on 13 January 2020


No, this is not the beginning of a new chapter in my life; this is the beginning of a new book! That first book is already closed, ended, and tossed into the seas; this new book is newly opened, has just begun! Look, it is the first page! And it is a beautiful one!

C. JoyBell C.

Cam așa aș motiva faptul că toate postările vechi au fost șterse după o lungă perioadă de inactivitate.

De la ultima postare ( vara lui 2018 ) am trecut printr-o grămadă ( destul de mare ) de chestii care au modificat câte ceva la “structura mea internă” mai ales la fișierul “/root” ( IT kind of joke here ).

Ideea e că toate aceste “chestii” mi-au consumat timpul, intr-un mod mai mult sau mai puțin constructiv, iar asta m-a făcut să pierd legătura cu blogul, respectivul tot domeniul vechi ( .eu ).

Acum câteva zile mi-a fost oferită șansa să readuc la viață blogul si am acceptat-o. Dacă tot am luat-o de la început în câteva aspecte din viață de ce nu?

Mai mult de atât, dezvolt o pasiune pentru fotografie ( sub sigla dslr.n00b) și chiar aveam nevoie de ceva mai “profesional” – portofoliu și adresă de email custom, pe lângă pagina de Instagram unde a început totul.

Pe lângă asta domeniul pe care o să îmi continui studiile nu îmi e încă clar și nu exclud posibilitatea de a urma Jurnalismul, unde o să am nevoie de ceva la portofoliu ( în cazul în care ajung în Danemarca unde mi-am propus ).

0 0 vote
Article Rating

Published in Blogging

Subscribe
Notificare a
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x