Skip to content →

Terminaţi odată

Last updated on 19 May 2020

Am realizat o chestie de când cu carantina: oamenilor le place să aibă dreptate şi o să se documenteze temeinic doar din sursele care le susţin punctul de vedere.

Ce foamete globală, ce discriminări, ce încălzire globală, astea-s poveşti de adormit pentru experţii din social media românească.

Pentru aceşti „experţi” cu ani de studii ( agricol, profesională, 4 clase ) problema reală e oculta mondială, instalarea antenelor 5G, „interesele mari de la mijloc”, masonii şi măsurile luate împotriva pandemiei actuale.

Acum câţiva ani îmi imaginam că accesul la o scală mai largă la tehnologie şi internet va rezolva obiceiul extrem de toxic de a crede tot ce îţi apare în faţa ochilor.

Ai acces la la tone de informaţii şi surse, nu trebuie să vizitezi o bibliotecă sau să călătoreşti în alte continente pentru a te documenta, pare logic că vei recurge la documentare şi nu la „dacă scrie acolo e adevărat”, nu?

Ei bine nu. De ce să cauţi mai multe despre tehnologia din spatele reţelei 5G când poţi bine-mersi să iei cuvântul unui no-name ca dubiosul ăsta de-a binelea?

Uite un motiv: opreşti dezinformarea.

Problema cu teoriile astea e că ajung atât de vehiculate încât mulţi ajung să le creadă, ceea ce e şi nasol dar şi penibil.

Nu am să predau în articol despre modul în care trebuie să te informezi, ai Google pentru asta.

5G

Am ajuns ca o persoană care abia a absolvit gimnaziul (sau în cazurile cele mai fericite o facultate în domenii lipsite de tehnologie) să ne explice cum reţeaua 5G:

  • facilitează transmiterea virusului
  • provoacă cancer
  • controlează masele
  • omoară animalele, păsările şi chiar oamenii

Bă eşti nebun? 🙂

Oculta mondială, masonii şi alte chestii bazate pe niveluri ( precum in jocuri )

Practic nimeni nu se înţelege cu nimeni pe lumea asta, aproape că ne-am săturat să ne prefacem că ne pasă unora de alţii şi nu de interesele personale şi aceşti „experţi” susţin că ar exista o grămadă foarte mare de persoane care cooperează şi nu există discriminare între ele :))

Nice try.

Vaccinuri cu cipuri

Reacţia organismului la vaccin diferă foarte mult de la persoană la persoană, însa asta nu e o scuză să aduci înapoi maladii eradicate şi să îi pui pe alţii în pericol. Până la urmă trăieşti într-o societate şi isteriile tale nu ajută la nimic.

Cea mai proastă idee dezbătută recent pe Facebook prezintă o legătură ascunsă între Bill Gates şi partidele noastre.

Singura lui legătură cu vaccinul o are susţinerea cu sume importante a unor centre de cercetare prin ONG-urile sale.

Cât despre ai noştri se vede cu ochiul liber că nu-s capabili de nimic. Să îi aşezi în spatele unor asemenea planuri ingenioase e o laudă pe care majoritatea din ei nu o merită.

Atât.

0 0 vote
Article Rating

Published in Blogging

Subscribe
Notificare a
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x